Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Daca tot am avut zilele trecute jumari proaspete am poftit la o varza acra calita, cu jumari, asa cum ne facea bunica in copilarie.
Se pune untura la topit, intr-o tigaie incapatoare, sau un ceaun.
Se adauga ceapa si se caleste pana devine sticloasa.
Varza se scurge bine, se toaca fideluta si daca este prea acra, se mai tine in apa rece 10-20 de minute.
Apoi, se scurge bine si se adauga peste ceapa calita. Se amesteca pentru a se patrunde uniform si se lasa la calit aproximativ 30 de minute.
In acest interval de timp se asezoneaza cu condimentele enumerate in lista de ingrediente, dupa gust.
In ultimele 10-12 minute, se adauga jumarile si se amesteca bine printre fasiile de varza.
Servim varza acra calita, cu jumari, alaturi de ardei iute si mamaliguta.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult